elet_jatekszabalyok

Mit válaszolnál, ha összefutnál egy régi ismerősöddel, és ő megkérdezné tőled, hogy

Milyen az életed?

Azt mondanád, hogy “Óh, köszi a kérdésed, remekül vagyok!“? Őszinte mosollyal azt válaszolnád, hogy “Nagyon jó! Boldogságban telnek a napjaim.“? Vagy egykedvűen csak annyit mondanál, “Köszi, megvagyok.“, mert nem akarsz neki panaszkodni? Netán kitörne belőled épp aktuális bosszúságod története?

Tényleg. Ha én most megkérdezlek, hogy milyen az életed, mi lenne a legőszintébb válaszod?

Ha a fent említett első kettő, miszerint minden rendben nálad, akkor nagyon örülök neked. Örülök, mert életem egyik nagy célja, hogy minél több embernek segítsek, hogy boldogabban élje az életét. Ha szeretnél még több örömet és megelégedettséged magad körül is, akkor talán szívesen benézel még ide, vagy a facebook oldalamra, és támogatsz jólléted megosztásával, mert az nagy segítség lenne. Ebben számítok is rád! 🙂

Ha viszont Te inkább olyan vagy, aki az egykedvű “Köszi, megvagyok.” választ adná, vagy elkezdenél panaszkodni, akkor nagyon jó helyen vagy, ha ezen szeretnél változtatni.

Igen. Talán nem a legjobb hír számodra, de ahhoz, hogy az életed jobbá, boldogabbá váljon, Neked kell tenned valamit. Ám mielőtt megijednél, elárulom, hogy egészen egyszerű, apró kis változtatások sorozatával ezt könnyedén megteheted. Ráadásul ezek a kis változtatások exponenciálisan növelik boldogságérzetedet.

Először kicsit lassabban, aztán egyre gyorsuló ütemben következnek be életedben az örömet, boldogságot és sikert hozó változások.

Ingyenesen letölthető anyagom, Az élet játékának 10 szabálya megmutatja azt, hogyan érdemes élni ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a világunkban. Persze, ha csak gyorsan végigolvasod, akkor max. beszerzel némi infót, amit hamarosan tudattalanod bugyraiban átadsz a felejtésnek. De ha alkalmazod is az ott megismert “játékszabályokat”, biztos lehetsz benne, hogy egyre boldogabbá, kellemesebbé válik az életed.

Add meg a neved és az e-mail címed, és máris elküldöm Neked “Az élet játékának 10 szabálya” című írásomat hanganyagban és PDF dokumentumban is: