hadhazi_zsuzsanna1999 óta sokan ismertek meg
Susi Diamond-ként, és tavalyi névváltoztatásom óta jónéhányan tudják azt is, hogy a személyi igazolványom szerint Hadházi Zsuzsanna a hivatalos nevem. Leginkább azt kedvelem, ha Susinak (ejtsd: Szuzinak) szólítanak, de hallgatok a Zsuzsa vagy Zsuzsi névre is. 🙂

Világ életemben a tanítás állt hozzám a legközelebb. Már 4-5 évesen is csak arra használtam a babáimat, hogy sorba ültettem őket az ágyon, és én voltam a tanító nénijük. Hogy honnan szedtem az ötletet, azt magam sem tudom, hiszen még óvodába sem jártam. Ez valami olyasmi lehetett nálam, mint amikor már felnőttként kitaláltam, hogy önismereti tréner leszek, pedig fogalmam sem volt milyen egy tréning, mert akkor még nem vettem részt egyszer sem ilyen típusú képzésen. De olyan erőteljesen hatott rám ez az ötletem, hogy elmentem egy iskolába, és megtanultam. Így lettem önismereti tréner.

Ha jól belegondolok, a pszichoterápia is így tört be az életembe. Sok reklám között a kezembe akadt egy kis cetli, hogy tanfolyam indul, “A pszichoterápia művészete” címmel, s azonnal tudtam, hogy ott a helyem. Pedig sosem szerettem igazán tanfolyamokra járni, mert jobban kedvelem az önálló tanulást. De mindazt, amit végül ott megtanultam egy remek pszichoterapeutától, azt semmilyen könyvben sem találhattam volna meg.

Sok kis ilyen “véletlen” történés övezi életemet.

Összességében közel 20 éve foglalkozom azzal, hogy boldogabban élni segítsek a hozzám fordulóknak. Eleinte önismereti trénerként, majd – a fenti “véletlenekhez” hasonló okokból, a mágia világába áttérve – jósnőként és boszorkányos praktikák közvetítőjeként is.

2004 februárjában nyitotta meg kapuit első internetes oldalam, a bosziplaza.hu, ami mind a mai napig sok érdeklődőt vonz. Emellett nem sokkal később készítettem egy blogot is, ami a 21.századi boszorkányság hírdetését tűzte ki céljául, mert a többséggel ellentétben nem a régi mágikus praktikákat művelem, hanem ezeket vegyítem a tudományos felfedezésekkel, a mai szellemmel is. Ezért is neveztem el magam “mágia teoretikusnak”, ahelyett, hogy elfogadtam volna, hogy boszorkányként tekintsenek rám.

Mivel legtöbben szerelmi problémákkal kerestek fel, 3 éve megalkottam a hogyanszerezzemvissza.hu weoboldalt és a Szeresd vissza! programot, hogy a szerelmi kötésnél hatásosabb megoldást ajánlhassak az érzelmi fájdalmaikkal küzdő embereknek.

Ezen program résztvevőinek nehézségei mutattak rá olyan szemléletmódbeli problémákra, amik arra késztettek, hogy megírjam a Sorsfordító stratégiák című könyvemet, melynek előfutára A játékos élet 10 szabálya. Ezen műveim célja, hogy egy olyan új szemléletet mutassak olvasóimnak, amelynek elsajátításával kellemesebbé, boldogabbá, de akár sikeresebbé is válhat az életük. A módszereim egyszerűek, bárki könnyen elsajátíthatja őket, ha hajlandóságot mutat némi hasznára váló változtatásra a gondolkodásmódjában.

A tanításaim mindig arra inspirálnak, hogy magad tudd megoldani az életedben felmerülő problémákat, s ne legyen szükséged később is a segítségemre. Legalábbis ugyanabban a témában ne! Tudod, ahogy a mondás is mondja: “Nem halat adok, hanem megtanítalak halászni.” A sorsfordító stratégiákkal nem csak egyetlen, hanem életed valamennyi területén.

Amit még fontos tudnod rólam:

 • Hiszek, az érzelmekkel megtámogatott gondolatok erejében, saját teremtő képességünkben.
 • Hiszem, hogy egy vagyunk, s hogy a világunk pontosan azt tükrözi, ami bennünk van.
 • Hiszem, hogy az élettől nem kapunk mást csak csodákat, még akkor is, ha olykor nem tűnnek annak.

Azaz egy olyan valaki vagyok,

 • aki nem sorolható általános kategóriákba, mert a sajátos útját járja.
 • Valaki, aki kialakított önmagának egy világképet, amit folyamatosan finomít.
 • Egy tanítvány, aki állandóan tanul. Nem csak képzi magát, hanem figyel és minden emberrel való találkozását tükörként használja, hogy még többet megismerhessen magából.
 • Egy gyermeki lélek, aki naponta képes újra és újra rácsodálkozni erre a csodálatos világra.
 • Egy ember, akinek fontos, hogy megossza felfedezéseit, és ezzel segítsen, hogy mások is több örömet találjanak az életükben.
 • Egy tanító, aki meghallgat, igyekszik megérteni és hozzásegíteni ahhoz a másikat, hogy az saját magából előhozza a megértést.
 • Egy mester, aki nem akar piedesztálra állni, hanem másokat szeretne mesterré tenni és a magasba emelni.
 • Valaki, aki abban találja a legtöbb örömet, ha olyasmit adhat, amitől a másik rátalál saját útjára, és boldogabban él, mint azelőtt.

Egyik kedvenc idézetem, Viktor E. Frankl: Mégis mondj igent az életre című művéből való:

“Egy embertől mindent el lehet venni, kivéve egyetlen dolgot:
hogy maga döntse el, hogyan viselkedik egy adott helyzetben,
hogy maga válassza meg, milyen a hozzáállása.”

2016-11-07T11:20:45+01:00

About the Author:

Hadházi Zsuzsanna, életszerész és mágia-teoretikus, a Sorsfordító stratégiák című könyv szerzője, aki nem elméleteket szeretne rád tukmálni, hanem segíteni akar, hogy rátalálj a saját módszereidre, melyekkel egy kellemesebb életet alakíthatsz ki magadnak és a körülötted élőknek is. Hiszen HA TE BOLDOGABB VAGY, AZZAL BOLDOGABBÁ TESZED AZOKAT IS, AKIKKEL KAPCSOLATBA KERÜLSZ.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
modal close image
modal header

Közeleg a karácsony!

Elérkezett a december, és elindult a nagy készülődés az év végi ünnepekre. Szeretettel töltsük meg ezeket a napokat, amit a legkönnyebben úgy tehetünk meg, ha szeretjük Önmagunkat!

Ebben segítek Neked az elkövetkezendő napokban, ha kinyitod az \\\”ablakokat\\\”.

default

modal header

Csodás vasárnapot!

Javaslom, szánj ma tíz percet arra, hogy tudatosan figyelj magadra, azaz meditálj.
Hogyan és miért? Azt megtudhatod, ha a képre kattintasz:

default

modal header

Gondolkozz ezen:

Vajon tökéletesnek kell lennünk ahhoz, hogy szerethetőek legyünk?

default

modal header

 

Ahhoz, hogy teljes életet tudjunk élni, az emberi érzelmek teljes skáláját el kell fogadnunk.
AZ ÖRÖK NAPSÜTÉS CSAK SIVATAGOT TEREMT!

modal header

Fontos!

A felmerülő problémákat legjobb ÁLCÁZOTT ÁLDÁSOKnak tekinteni, és figyelni arra, hogy sose gyártsunk belőlük gondokat!

default

modal header

Szerinted igaz?

Az élet gyakran olyan, mintha
hegedűszólót játszanál egy hatalmas színházban úgy,
hogy épp közben tanulsz még csak játszani.
Ha netán nem ismerős számodra ez a játék, akkor
KATTINTS A KÉPRE!

modal header

Paradoxon?

Nem tudhatjuk mindig, hogy mi miért történik,
de azt pontosan tudhatjuk,
hogy bármi is jön, az a mi érdekünket szolgálja.

default

modal header

Jónak lenni!

Egyáltalán mi az a \”jónak lenni\”? Ki az, aki kimondhatja erről a végső szót? Ki állítja fel az irányelveket? Ki alkotja meg a szabályokat? Bizony mondom: te magad szabod meg a szabályokat. Te magad állítod fel az irányelveket, és te magad döntöd el, jól cselekedtél-e; hogy jól cselekszel-e. Te vagy az egyetlen, aki eldönti, Ki és Mi Vagy Valójában és Ki akarsz Lenni. És te vagy az egyetlen, aki megítélheti, jól cselekszel-e.

modal header

Gondold át!

Nem tudsz odamenni minden egyes emberhez, aki előítéletes veled, és nem tudod elmagyarázni neki az életedet, a döntéseidet, az érzéseid és cselekedeteid létjogosultságát. Ha ezt az utat akarod járni, az sajnos örökös kudarcra ítéltet. Ha mindig kívülről várod a megnyugtatást, a pecsétet, az elfogadást, akkor ki vagy szolgáltatva a mások visszajelzéseinek, amelyek lehetnek akár pontatlanok, egyoldalúak, beszűkültek. Ezzel szemben lehetséges szert tenni a lehető legpontosabb önismeretre, ami megvéd attól is, hogy elájulj magadtól, ha ajnároznak, vagy összeomolj, ha bántanak. Az fontos, hogy te magad legyél tisztában azzal, mit miért teszel, és ne hazudj magadnak.

 

modal header

Szeretlek!

Szeretlek. Félünk egy kicsit ettől a szótól.
Aggódunk, hogy vajon kibírjuk-e, el tudjuk-e fogadni teljes jelentőségében, meg tudunk-e nyílni neki, amikor kimondjuk vagy amikor nekünk mondja valaki.

Nincs azonban ennél szebb vallomás.
Nincsen, amely ennyire mélyen érintene
és ilyen szorosan kötne bennünket egy másik emberhez.

Alázatos ez a szó. Kicsinnyé és naggyá tesz egyidejűleg.

Mélységesen emberivé válunk általa.

modal header

Helyes út!

Onnan tudod, hogy a számodra legjobb úton jársz, hogy

– már nem hiányzik senki és semmi a múltadból;

– tele vagy pozitív gondolatokkal és érzéssel;

– mindazt, ami eddig veled történt, egy leckének látod, ami megtanított arra, hogy a jövőben máshogyan csináld;

– sérelmeidnek köszönhetően tudod már, hogy kit engedj közel magadhoz és kitől maradj távol.

default

modal header

Lehetetlen!

A lehetetlen nem tény, hanem csak vélemény.

Egy szó, amelyet a kis emberek túl sokszor mondanak,

mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni,

mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.

 

modal header

Megpróbálod?

Azzal, hogy kockázatot vállalsz és már nem takargatod az igazi énedet, hanem szereted és felvállalod magad olyannak, amilyen vagy, váratlanul kinyílik a világ, és sokkal több szeretet áramlik feléd. Rádöbbensz, hogy senki nem azt várja tőled, hogy eljátssz valamilyen szerepet, hanem azt, hogy önmagad légy, Megtapasztalod, hogy pont úgy vagy szerethető, ahogy vagy.

default

modal header

Adj és kapsz!

Csak 100 másodperc! Hallgasd meg: