Kérlek, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és általános szerződésnek minősül, amely nem egyedi, nem iktatjuk, a későbbiekben csak ezen elérhetőségen kereshető vissza, tekinthető meg.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken van lehetőség.

A www.sorsforditostrategiak.hu weboldal használatával, az oldalon történő regisztrációval, továbbá megrendelésed rögzítésével elfogadod a weboldal általános szerződési feltételeit, felhasználási irányelveit, és adatkezelési elveit.

E nyilatkozat tartalma:

 • Üzemeltetői adatok
 • Megrendelhető termékek, szolgáltatások
 • Felhasználási feltételek
 • Az ingyenes anyagokról
 • Rendelési információk
 • A megrendelések feldolgozása
 • Rendelés menete
 • Elállás joga
 • Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Üzemeltetői adatok :

 • Hadházi Zsuzsanna
 • Adószám: HU 67418631
 • Cím: 1139 Budapest, Röppentyű u. 7.
 • Számlaszám: Citi Bank 1080 0014-2000 0006-2038 5336
 • Elektronikus elérhetőség: admin @ sorsforditostrategiak.hu
 • Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-97791/2016
 • Szerződés nyelve: Magyar

Weboldalunkon közvetlen kereskedelmi tevékenységet nem végzünk, csak az általunk készített és gyártott anyagok megrendelésére biztosítunk internetes lehetőséget – az oldal katalógus áruházként és információs rendszerként működik.

Megrendelhető termékek, szolgáltatások:

A weboldallal azonos című könyv, személyes segítség és előadás, valamint online tanfolyam rendlehetők meg.

A tartalmak egyes részei regisztrációhoz kötöttek, ám teljesen ingyenesen hozzáférhetők.

A fizetős termékekre, szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és ahol az szükséges, minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási- és szállítási költség nem kerül felszámításra.

Amennyiben termékeinket utánvétes formában szeretnéd elérni, arra a mindenkori postai utánvét díja kerül felszámításra– tehát az utánvét különdíja a termék vételárán felül fizetendő.

A megjelenített termékek on-line rendelhetőek meg. Az átvétel módja postai küldeményként vagy esetenként a megrendelő által megadott e-mail fiókba érkező, a letöltés helyét megadó e-mail üzeneten keresztül lehetséges. A szolgáltatások, előre egyeztetett időpontban vehetők igénybe.

 

Felhasználási feltételek

A www.sorsforditostrategiak.hu honlapon található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Hadházi Zsuzsanna, mint jogtulajdonos rendelkezik.

A tartalom vállalkozás, gazdálkodó szervezet vagy magánszemély számára saját célra szabadon felhasználható.

Minden egyéb felhasználáshoz Hadházi Zsuzsanna kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét.

Mindennemű másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése a jogsértő magatartást elkövető számára díjfizetéssel jár. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag azon eseteket, amikor a szerző szellemi termékét a másolás során sajátként tünteti fel a jogsértő.

A díjfizetés mértéke: 10 000 Ft/nap+Áfa

Ismételten: a saját célú felhasználás az oktató anyagokra, tanulmányokra, tippekre, ötletekre nem érvényes.

Az egyes referenciaként bemutatott munkák, szövegrészek, egyéb részletek szerzői jog oltalma alatt állnak, azok másolása, részleteiben vagy egészében történő egyértelmű felhasználása tilos.

Ezen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén Hadházi Zsuzsanna az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

Hadházi Zsuzsanna – kisadózó vállalkozó – nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó  jogi előírásokat – ez nem Hadházi Zsuzsanna jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

Az ingyenes anyagokról

A www.sorsforditostrategiak.hu oldalainak megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg az aloldalakat!

1. A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat

2. Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.

3. Tudomásul veszi, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt nem tetszése esetén – de semmilyen egyéb esetben – sem jelöli meg kéretlen levélként.

4. A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. Ezen törlés sikertelensége estén (kifejezetten, de nem kizárólag, technikai hiba esetén) a felhasználó e-mail-ben kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.

Rendelési információk:

A vásárlás regisztrációhoz nem kötött. A megrendelés leadása az adott termékek értékesítési célú weboldalán található elektronikus megrendelő lap kitöltésével történik.

A megrendelő lap kitöltése szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollévők között kötött szerződések jogkörét érinti, és az 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A megrendelések leadására minden nap 0-24-ig van lehetőség.

A megrendeléskor leadott adatok védelmét az adatvédelmi irányelveknél tárgyaljuk.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08-16 óráig.

Az ezen kívül eső időkben érkező megrendelések a beérkezést követő első munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő: a termékek vételárának beérkezésétől számított 3-7 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szolgálnak.

Hadházi Zsuzsanna – kisadózó vállalkozó – fenntartja a jogot a tartalmak, külső megjelenés külön értesítés nélküli megváltoztatására.

Hadházi Zsuzsanna – kisadózó vállalkozó – fenntartja a jogot a beérkezett megrendelések visszautasítására, ideértve kifejezetten, de nem kizárólag a versenytársak megrendeléseit.

Rendelés menete:

A megrendelés az egyes termékek, szolgáltatások értékesítő oldalán található rendelési form kitöltésével kezdődik

 1. töltsd ki a szükséges adatokat – ügyelj a PONTOS adatokra ideértve a számlázási, szállítási, valamint a kapcsolati adatokat – hibás adatok esetén a megrendelés érvénytelen
 2. kattints a megrendelés feliratú gombra.
 3. Minden esetben kell kapnod egy visszaigazoló e-mail-t – ha ez az e-mail nem érkezne meg, akkor első lépésként nézd meg a levelező fiókod SPAM SZŰRŐJÉT, ha ott nem találod a levelet, akkor lehet, hogy hibás adatokat adtál meg a rendelésnél, ez esetben keress minket az admin @ sorsforditostrategiak.hu e-mail címen.
 4. A visszaigazolás után kapni fogsz tőlünk egy díjbekérő számlát E-MAIL-ben (hibás adatok esetén ezt nem tudjuk elküldeni), amely alapján az ellenérték kifizetését el tudod indítani – ha ez az e-mail nem érkezne meg, akkor első lépésként nézd meg a levelező fiókod SPAM SZŰRŐJÉT, ha ott nem találod a levelet, akkor lehet, hogy hibás adatokat adtál meg a rendelésnél, ez esetben keress minket az admin @ sorsforditostrategiak.hu e-mail címen.
 5. Jelenleg csak 8 napos banki átutalással fizetheted ki rendelésed ellenértékét. A feltüntetett fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz.
 6. A számlát a csomagodban találod. Letölthető anyag esetén az utalás beérkezése UTÁN 3 munkanapon belül postázzuk az általad megadott postázási címre.

Elállás joga:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

Hadházi Zsuzsanna – kisadózó vállalkozó – a termék visszaérkezését követően a kormányrendeletnek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát, ha azt a vevő addigra megfizette.
Az elállási jog nem vonatkozik az online kiküldött szellemi termékekre.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha elállsz ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatodnak kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választottál.)

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulásodat adod; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag téged semmilyen többletköltség nem terhel.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Te nem igazoltad, hogy azt visszaküldted (HA a termék visszaküldésére van lehetőség): a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Elektronikus termék esetén a visszaküldés nem indokolt.

Ha kérted, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén köteles vagy megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az általad nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

 

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltsd ki és juttasd vissza)

Címzett: Hadházi Zsuzsanna, 1139 Budapest, Röppentyű u. 7.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:4

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: ………………………

A fogyasztó(k) neve: ……………………………..

A fogyasztó(k) címe: ……………………………….

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt: …………………………

A törvény további részleteinek megtekintése itt: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, a megadott elérhetőségeink valamelyikén megteheted.

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Az oldal használata során Hadházi Zsuzsanna – kisadózó vállalkozó – részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

Részletesen lásd: https://www.sorsforditostrategiak.hu/adatvedelem/