konyvrol

Akik már hallottak a könyvemről, ilyen kérdéseket tettek fel nekem:

 • Milyen könyvet írtál?
 • Hogyhogy nem szerelem vagy mágia a témád?
 • Miért pont Sorsfordító stratégiák?

Úgy gondoltam talán másokat is érdekelnek a válaszaim, ezért megosztom itt veled:

A Sorsfordító stratégiák számos olyan problémánkra kínál megoldást, amik meggátolnak abban, hogy az életünk olyan legyen, amilyennek szeretnénk. Ezeket a könyv végén össze is gyűjtöttem, de itt most ízelítőként elárulom egy kis töredékét neked:

 • Az életed örök küzdelem, ahol csak néha akad egy kis öröm.
  MEGÉRTÉSHEZ: Miért nem kell neked a boldogság?
  SORSFORDÍTÓ STRATÉGIA: Hogyan lehetsz jobban?, Stratégiák kellemetlen érzéseink csökkentésére
 • Mindenért meg kell küzdened / szenvedned.
  MEGÉRTÉSHEZ: Miért fontosak a nehézségek?
  SORSFORDÍTÓ STRATÉGIA: Hogyan teremtheted meg azt, amire vágysz?
 • Nem hiszed, hogy „képes vagy rá”.
  MEGÉRTÉSHEZ: Mi van, ha nem szereted magadat?
  SORSFORDÍTÓ STRATÉGIA: Célkitűzési stratégiák
 • Keresed a boldogságot, és bár néha úgy tűnik meglelted, ez sosem tart elég ideig.
  MEGÉRTÉSHEZ: Miért nem érjük el, amit nagyon akarunk?
  SORSFORDÍTÓ STRATÉGIA: Hogyan teremtheted meg azt, amire vágysz?

Ilyen jellegű problémák megértésében, és a megoldásukhoz alkalmas stratégiák megismerésében segít neked a könyvem.

A Sorsfordító stratégiák egyfajta útmutó a kellemesebb élethez.

Egyszerűen megvalósítható kis változtatások által, hatalmas eredményeket érhet el az, aki nem csak elolvassa, hanem használja is az ajánlott stratégiákat.

Hamarosan többet is elárulok a tartalmáról, de most nézzük a következő kérdést, hogy miért nem szerelem, vagy mágia témában írtam könyvet:

Igaz, hogy már sok éve foglalkozom mágiával és spirituális témákkal, az utóbbi évtizedben ezekkel tettem szert népszerűségre. Különösen sokan ismernek úgy, mint a szerelmesek segítőjét, aki jó megoldásokat kínál kedvesük visszaszerzéséhez, vagyis ahogy én szoktam mondani: “visszaszeretéséhez”.

2 éve még úgy gondoltam, hogy a következő témám a 40 felettiek szerelmi életéhez fog kapcsolódni, ezért is készült a szerelem.center weboldalam. De nem haladtam vele sokáig, mert egyre gyakrabban derült fény arra, hogy a “bánatos szerelmeseimnek” mi is valójában a legnagyobb problémájuk:

Mi okozza azt, hogy csak nagyon döcögősen sikerül rendbehozni a szerelmi életüket?

Ennek pedig a legfőbb oka, hogy nem szeretik eléggé önmagukat. Így aztán, ahogy telt-múlt az idő, egyre több embernek kellett segítenem, hogy képes legyen elfogadni és megszeretni önmagát, mert önszeretet hiányában esélyük sem volt arra, hogy igazán boldog kapcsolatot építsenek. Ez indított arra, hogy a Szeresd vissza! program kiegészítésének érdekében, elkezdtem írni az önszeretethez vezető útról.

Írtam, és írtam, és írtam. Már régen nem csak az önszeretetről, hanem további olyan témákról, amik segítenek kellemesebbé tenni az életünket. Ha csak a fejezet címeket sorolnám, akkor azt hihetnéd, hogy elcsépelt témákat taglalok, mint például a bizalom, a megbocsátás, vagy a célkitűzés. Ám épp úgy, mint ahogyan az önszeretetről szóló első résznek is megvan a maga egyedi, mások szájából eddig nem nagyon hallott fő mondanivalója, a többi téma is egy új megvilágítást kapott a könyvemben.

Sok évig folytattam önismereti, pszichológiai, üzleti, spirituális és ezoterikus tanulmányokat. A hozzám fordulók személyes problémáinak megoldása pedig olyan felismerésekhez vezetett, melyek eljuttattak ahhoz a tudáshoz, amit fontosnak tartok megosztani a világgal. Nem azért, hogy létrehozzuk Utópiát és mindenki “boldogan éljen, míg meg nem hal“, mert ez nagyon botor elképzelés lenne. Mindössze

annyit szeretnék elérni, hogy minél több ember érezze magát jobban, találja meg saját maga számára azt az utat, ami igazán kellemessé teszi az életét.

Hogy miért Sorsfordító stratégiák lett a könyvem címe?

Mert – bár a szó szerint előre megírt sorsban nem hiszek – ez a szó, hogy sorsfordító a lehető legjobban kifejezi azt, hogy

olyan stratégiákat mutatok meg e könyvben, amikkel döcögős, vagy épp nehéz életeket is sokkal jobbá, sőt, akár csodálatossá lehet tenni. Módszereket, amik segítséget nyújtanak szinte bármely probléma megoldásához.